Wasmachine trommel draait niet

Wasmachine trommel draait niet

Wasmachine trommel draait niet: Bij centrifugeren hoorde ik eerst een tikkend geluid gevolgd door losschietend geluid. Wasmachine direct uitgezet. Trommel draait stroef met schuren geluid als de wasmachine uit is.wasmachine trommel draait niet - wasmachine-reparatie.net

Wasmachine maakt sinds kort veel meer lawaai, trommel loopt niet soepel en tijdens centrifugeren is het echt te veel lawaai.

Probleem wasmachine: trommel zit geblokkeerd. De motor start maar stopt telkens aangezien de trommel niet wilt draaien denk ik. Filter heb ik eruit gehaald maar daar zit het probleem niet. De filter heb ik in gekeken en die is schoon, geen blokkades.

Onze wasdroger AEG Lavatherm Marathon draait niet meer. We hebben getracht zelf een nieuwe V-snaar en spanrol er op te zetten, maar de v-snaar trekt niet strak, zodat de trommel niet draait.

Whirlpool wasmachine trommel draait moeizaam rond en maakt geluid. Het wordt steeds erger.

Samsung Eco Bubble van ongeveer drie jaar oud. De motor hoor je wel, maar trommel draait niet mee. Bij het handmatig ronddraaien van de trommel geen weerstand.

Indesit wasmachine geeft raar geluid wanneer de trommel draait en draait ook een stuk zwaarder.

Mijn wasmachine maakt flinke herrie bij het wassen en als ik zelf de trommel met de hand draai, merk ik dat hij blokkeert/ wordt geblokkeerd. Het gaat om een Whirlpool Indiana 1400 uit 2008. Ik zou hem graag zo snel mogelijk willen laten nakijken, om te bekijken of hij nog te repareren is. Ik hoop dat u hiervoor morgen langs kunt komen.

Mijn whirlpool wasmachine vertoont mankementen. De trommel maakt herrie en lijkt te worden afgeremd.

De trommel van mijn wasmachine draait niet meer. Het lijkt wel of hij vastzit, het is Whirlpool.

Maakt veel lawaai, trommel draait niet meer.

Vermoeden: schokbreker of ophangpunt los. Sinds kort loopt de trommel namelijk aan tegen de rubberen ring, met als gevolg sterke rubbergeur, rook en stukjes rubber in de was. Machine staat wel waterpas. We kunnen niet beoordelen in hoeverre dit simpel op te lossen is / we een nieuwe machine nodig hebben. Type wasmachine: Whirlpool AWO 826.

Mijn wasmachine klikt alsof het programma aangaat. Het water stroomt, maar de trommel draait niet.

Trommel van mijn AEG wasmachine gereviseerd en nu sinds gisteren draait de trommel niet meer rond: er loopt wel water in en hij pompt het er ook uit.

Wasmachine (Samsung) centrifugeert slecht. Was komt er niet droog uit en de trommel draait stroef.

Mijn wasmachine van t merk AEG draait niet meer.

Het kan vele oorzaken hebben wanneer een wasmachine trommel niet meer draait.

Ervaart u problemen met uw wasmachine trommel, of heeft u een storing aan uw vaatwasser, wasdroger, koelkast of vriezer, dan belt u met de witgoed monteur in de regio.

Bel voor de wasmachine reparatie specialist 0686360040 of maak online een afspraak.