Wasmachine reparatie Utrecht

Wasmachine reparatie Utrecht

Wasmachine reparatie Utrecht geeft advies over onderhoud en reiniging van uw wasmachine.wasmachine reparatie Utrecht

Regelmatig onderhoud aan uw wasmachine is ten zeerste aan te bevelen om interne schimmelvorming, wasluis en andere bacteriologische aandoeningen te voorkomen. Deze zorgen namelijk niet alleen voor onfris ruikende was, maar kunnen tevens vlekken en  verkleuring van het wasgoed veroorzaken, en in een later stadium zelfs onderdelen van de wasmachine aantasten. Hier zit u niet op te wachten!

Bel daarom meteen wasmachine reparatie Utrecht wanneer uw wasmachine de eerste tekenen van ontregeling vertoont.

Een vast bedrag van 60 euro , exclusief BTW, voor onderzoek.
3 maanden garantie op reparatie en onderdelen (schoonmaken van machines valt niet onder de garantie).

Wasmachine reparatie Utrecht werkt met een team van geselecteerde  witgoed monteurs die met alle gangbare merken wasmachines raad weten. Onze brigade heeft degelijke opleiding genoten  en weet waar de hedendaagse wasmachines veelal mee te maken krijgen.

Zo wordt er tegenwoordig veel met vloeibaar wasmiddel gewassen in plaats van met waspoeder, zoals vroeger het geval was. Vloeibaar wasmiddel is minder agressief dan de poedervariant, bevat geen kleur onttrekkende bleekmiddelen en kan vaak al op lage temperatuur goed schoon wassen. Ideaal voor synthetische kleding die niet kleurvast is, zoals men deze tegenwoordig veel tegen komt. De keerzijde hiervan is echter dat bacteriën in de wasmachine op die manier langer overleven en een goede voedingsbodem kunnen vinden om zich uit te breiden. Zo raakt u wasmachine eenvoudiger besmet met schimmels, wasluis en daaraan gerelateerde bacteriologische aandoeningen die in een gevorderd stadium de interne onderdelen van uw wasmachine aantasten.

 Het valt daarom aan te bevelen om voor witte, niet-synthetisch wasgoed poeder in plaats van vloeibaar wasmiddel te gebruiken zodat de blekende stoffen die het poeder bevat, kans zien om schimmels en bacteriën in de machine te doden. Was daarbij geregeld ook eens op 60 graden of hoger, om uw wasmachine van binnen optimaal schoon te houden!

Wasmachine reparatie Utrecht is hèt aanspreekpunt voor al uw wasmachine vragen, onderhoud en reparatie. Wij zijn snel ter plaatse en geven 3 maanden garantie op al onze wasmachine reparaties, zodat u verzekerd bent van duurzaam resultaat.